Beste sportvrienden en sportvriendinnen, Een week later dan u gewend bent dan toch ook op het internet.. Door omstandigheden kon het helaas niet sneller want de computer liet ons in de steek. Het Klimcriterium De Jo Dorscheidt Memorial Bokaal in Eygelshoven was voor de eerste keer verreden. Wat een mooie koers hebben de dames mogen rijden. Vele complimenten vielen de vele vrijwilligers toe. D & D dranghekken, fantastisch hoe jullie alles hebben afgezet op het parkoers. De bewoners die langs het parkoers wonen ook een grote dank u wel voor de mooie medewerking die op deze zondag noodzakelijk was. Vele rensters vroegen of het volgend jaar weer georganiseerd kon worden (dit is echt klimmen). We zullen zien of het weer mogelijk is. Ook kregen wij de vraag of hier geen NK gemaakt kan worden. Wij als bestuur zullen hierover nadenken maar niet volgend jaar want dat is te kort dag. Alle rensters, nieuwelingendames, juniorenvrouwen en elitedames bedankt voor deze mooie dag. Ook dank aan de jury die met deze tropische temperaturen (32 graden) in de jurywagen mochten plaats nemen. Nogmaals, namens het bestuur een GROTE dank je wel voor iedereen die mee geholpen heeft om het Klimcriterium de Jo Dorscheidt Memorial Bokaal tot een succes te maken.

Foto’s onder gemaakt door Nicole Dorscheidt.

Geweldig succes Klimcriterium Eygelshoven